Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Äta

När det är dags för ditt barn att börja äta själv behövs det skålar och tallrikar som är hållbara, muggar som barnet kan hålla själv och greppvänliga bestick!

Övergången från amning/flaskmatning till att ditt barn äter riktig mat kan kännas överväldigande. Detta är ett mycket spännande skede i ett barns liv där du kan observera barnets utveckling och märka hur ditt barn lär sig mer och mer och blir självständigt dag för dag.  För att göra måltiderna så trevliga och bekväma som möjligt är det viktigt att du har rätt tillbehör. Vi strävar alltid efter att sälja hållbara, barnvänliga produkter utan farliga ämnen. Samtidigt vill vi erbjuda ett brett utbud av produkter för barn i olika åldrar.

När det är dags för din bebis att lära sig att äta självständigt är det viktigt att välja saker som är lätta att hålla i, ergonomiska för små händer och som inte är vassa eller brytbara. Du kan köpa kompletta fat med barnbestick, tallrikar och muggar, samt olika delar separat.  För att hjälpa ditt barn att gå från en flaska till en vanlig mugg kan en spillsäker mugg vara ett bra val. Du kan också hitta många andra pipfria alternativ och sippy-koppar, samt  vanliga koppar för lite större barn.  Det är inget konstigt med att barn slickar och dreglar. Men helst vill du undvika att smutsa ner dina kläder varje gång det är dags att njuta av en måltid. Vi har ett brett utbud av servetter och förkläden för att skydda ditt barns kläder och förhindra att mat faller ner i ditt knä eller på golvet. Här kan du hitta haklappar i både plast och tyg, med eller utan ärmar och med eller utan uppsamlingsfickor.